Cine suntem?

VECTOR SYSTEMS SRL, societate cu capital integral privat, inregistrata la Registrul Comertului: RO18433929, avand codul unic de inregistrare CUI: J38/178/2006, are ca principal obiect de activitate comercializarea, proiectarea, executia si punerea in functiune pentru:

  • sisteme de securitate impotriva efracției,
  • sisteme de detectie, semnalizare si avertizare in caz de incendiu,
  • sisteme de automatizari, control acces, pontaj electronic si videointerfonie

Viziunea noastră

Oferim solutii complete in domeniul sistemelor de securitate, echipamentele utilizate fiind produse de firme reprezentative pe plan mondial.
Dintre marcile comercializate amintim:
Dahua, Hikvision, Paradox, DSC, GE-Interlogix, Aritech, Pulsar, Bentel, Commax, BFT, Came

Licențe de funcționare – securitate

LICENTA DE FUNCTIONARE nr. 0892/T eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Politiei de Ordine Publica, pentru prestarea activitatilor de proiectare, instalare si intretinere sisteme de supraveghere si alarmare-avertizare.

Licențe de funcționare – detecție incendiu

AUTORIZAȚIE seria A nr. 2750 din 09.10.2012, eliberată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru efectuarea lucrărilor de instalare, întreținere și/sau reparare a sistemelor si instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare in caz de incendiu.

Licențe de funcționare – proiectare 

AUTORIZAȚIE seria A nr. 9523 din 05.12.2019, eliberată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru efectuarea lucrărilor de proiectare a sistemelor si instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare in caz de incendiu.

Cookie Consent with Real Cookie Banner